fbpx

Videoproduktion

Videoformatet gør indtryk og vækster din forretning effektivt

Alle statistikker viser, at video er vejen frem og det format, der giver den største synlighed til det bedste afkast.

Videoer efterlader en masse indtryk i form af lyd, billeder, musik, grafik, effekter, tekst m.m., som taler til dine forbrugeres sanser og følelser. Det er en kreativ, troværdig og meget mere personlig måde at formidle dit budskab på, som i en effektiv kombination bidrager videoen til din målgruppes helhedsindtryk af din virksomhed, produkter og løsninger.

De tre bedste grunde til, at vi laver en video (eller flere) for dig:

1.

Vi ved, hvordan du får succes med din video

Der findes masser af gode råd til at lave videoindhold på de sociale medier. Men for at få succes med video-formatet er det vigtigste nok, at du skaber dit eget, unikke indhold og skiller dig ud fra konkurrenterne. Det har vi god erfaring med.

Vi hjælper dig med at lave det indhold, som din målgruppe sætter mest pris på. Og om du med fordel kan dele dit videoindhold på andre nye platforme, hvor videoen spiller en rolle.

2.

Folk husker video bedre og er mere tilbøjelige til at dele den

Videoen har et inviterende format og et stort digitalt potentiale. Den taler til din målgruppes sanser og følelser, og af samme grund er flere også tilbøjelige til at dele eller synes godt om en video.

Fordi din målgruppe foretrækker videoen over andre content-formater, kan du nemmere styrke relationen til din målgruppe samtidig med at du opnår et større reach på dine sociale platforme.

3.

Vi laver klikbare og delevenlige videoer, der er klar til SoMe

Du har ca. 2 sekunder til at fange din målgruppes opmærksomhed, når de scroller igennem deres feed. Så det er afgørende for din videos performance, at der hurtigt kommer klikværdigt indhold.

Derudover skal din video være søgbar. For at opnå det største reach, er det vigtigt, at have tænkt søgeord og konkurrencen ind. Og endeligt skal videoen være delevenlig, som man bl.a. kan gøre ved, at gøre det klart for din målgruppe og lynende hurtigt at afkode, hvad de får ud af at se videoen.

Vi laver den her slags videoer:

MARKEDSFØRINGSVIDEO

Dine budskaber i et videoformat folk lægger mærke til

FORSIDEVIDEO

Skab en særlig og personlig stemning på din hjemmeside
KOMMER SNART

KONCEPTVIDEO

Hvis din elevator-pitch var en video

VIDEOSERIE

Få flere videoer til en lavere stk. pris (særligt god til sociale medier)
KOMMER SNART

Effektiv formidling? Sig det med video

På de sociale medier kæmper alle om det samme: din opmærksomhed. Det giver en ret intens konkurrence. Men en af de formater, som man har fundet ud af, er særdeles god til at fange og bibeholde opmærksomheder er videoer.

Videoer efterlader en masse indtryk i form af lyd, billeder, musik, grafik, effekter, tekst m.m., som taler til dine forbrugeres sanser og følelser. I en effektiv kombination bidrager videoen til din målgruppes helhedsindtryk af din virksomhed, produkter og løsninger. Videoen er en kreativ, troværdig og meget mere personlig måde at formidle dit budskab på.

PAPBJØRN er ude og optage præsentationsvideo for en kunde

Og det er ikke kun os, der siger det. Alle statistikker viser, at video er vejen frem og det format, der giver den største synlighed til det bedste afkast. I en undersøgelse lavet af Hubspot, foretrak 54 procent af de adspurgte f.eks. videoformatet fremfor at læse blogs (18pct) eller læse e-bøger (17pct). Samme undersøgelse viser også, at 52 pct. af marketingfolk udnævner videoen som det bedste content-format til at generere ROI.

Det understøtter vores egen erfaring i øvrigt også. For et annonceringsbudget på under 1.000 kr. opnåede en af vores videoproduktioner for nylig mere end 40.000 visninger og over 1.000 kommentarer på et par dage. Virksomheden havde på det tidspunkt kun eksisteret i et halvt års tid, og oplevede i dagene efter videoen ny besøgsrekord på hjemmesiden og et markant boost i salget.

Sådan gør vi

Mål og rammer

Vi snakker med dig om målet med videoen og tilrettelægger, hvordan vi får de rigtige optagelser i kassen.

Optagelse

Vi medbringer alt det tekniske udstyr til at sikre et godt billed og god lyd. Vores setup betyder, at der ikke er behov for at hyre ekstra personer ind.

Klipning og behandling

Vi klipper et første udkast i Premiere Pro. Når alle er godt tilfredse, laver vi de sidste lækre detaljer med color grading, lydbehandling, og undertekster.

Publicering

Når alt er klappet og klar, hjælper vi dig med at få mest muligt ud af dit nye videoindhold og versionering til forskellige platforme med en solid lanceringsplan.

MARKEDSFØRINGSVIDEO

Mange videoproducenter laver hurtigt klippede videoer med stemningsbilleder. Men vi har specialiseret os i at lave mere personlige videofortællinger med et særligt fokus på det personlige budskab.

Det personlige touch kan man bl.a. opnå med en person, der taler direkte til seeren. Det gør, at din målgruppe rent faktisk tænder for lyden og opfanger informationen fra videoen.

Vi hjælper gerne med at udarbejde hele fortællingen, så der er styr på alt lige fra start til slut og har også før benyttet skuespillere til at stå foran kameraet.

EKSEMPEL FRA KUNDE

Eksemplet til højre er en video produceret for Ledertid – en virksomhed, der afholder events for ledere med fokus på vidensdeling.

Videoen blev brugt til at gøre opmærksom på et kommende arrangement hos Ørsted og blev offentliggjort på sociale medier, hjemmeside og spredt gennem email marketing.

Videoen fortæller på meget personlig vis en dramatisk vinkling på det overordnede emne for arrangementet. Herefter præsenteres kort hver enkelt af de inviterede oplægsholdere. Samtidig er der masser af bevægelser og en fortælling med start og slutning.

PAPBJØRN er blevet en fast samarbejdspartner, når Ledertid skal formidle historien omkring deres ledelses-arrangementer, hvor en håndfuld oplægsholdere holder oplæg om et bestemt tema for 200-250 ledere.

De vigtigste budskaber bliver understøttet af en on-screen grafik, som bliver stående i længere tid, så budskabet står mere frem. Musikken er i øvrigt specielt komponeret til Ledertid, der benytter dette lydspor som signatur på alle deres videoer.

Prisen for denne slags videoer starter omkring 6.000 kr.

KONCEPTVIDEO

Med en konceptvideo har du mulighed for at vise din målgruppe, hvad dit koncept helt præcist går ud på, og fortælle dem, hvordan det kommer dem til gode.

Videoen fungerer særdeles godt som indhold til hjemmesider og til annoncering. Hvis du har en forretning uden noget videoindhold, kan konceptvideoen være et godt sted at starte.

En konceptvideo er også perfekt indhold til en landingsside, hvor du får meget trafik fra personer, der måske aldrig har hørt om din virksomhed eller kender meget lidt til den.

Undersøgelser har vist at, du kan øge konverteringsraten med helt op til 80% ved at inkludere videoer på landingssider.

EKSEMPEL FRA KUNDE

Denne konceptvideo producerede vi for Food Improve, en virksomhed, der laver kostplaner for fodboldspillere. Videoen fungerer særlig godt, da visningen af den grænseflade som brugeren møder online spiller godt sammen med forklaringen fra virksomhedens stifter.

I deres konceptvideo for Food Improve blandede vi det personlige udtryk fra virksomhedens stifter, Lars, med den brugergrænseflade, som kunderne møder når de køber produktet. Konceptvideoen er lavet med et sporty look og feel, der passer til virksomhedens brand og kundegruppe. Musikken er i øvrigt skrevet særligt til virksomheden.

Konceptvideoen er blevet brugt på virksomhedens hjemmeside og til Facebook annoncering. Priser for denne slags videoer starter ved 6.000 kr.

De vigtigste budskaber bliver understøttet af en on-screen grafik, som bliver stående i længere tid, så budskabet står mere frem. Musikken er i øvrigt specielt komponeret til Ledertid, der benytter dette lydspor som signatur på alle deres videoer.

Prisen for denne slags videoer starter omkring 6.000 kr.

Vi er din samarbejdspartner på tekst, billede og video, hjemmeside og sociale medier.

Kontakt os

Nyhedsbrev

Få digitale godbidder direkte i indbakken med vores nyhedsbrev – skriv dig op her.


Vores kunder siger

PAPBJØRN ApS

Med kundens egne ord:

HiDoggie April 2020

Google
Vi har valgt PAPBJØRN udefra deres gode anmeldelse, og virkelig flotte hjemmeside som forklarer alt hvad de tilbyder. Udover det havde vi god kommunikation med Kamilla fra PAPBJØRN, som hjalp os med at optimere teksterne på vores hjemmeside. Hun svarede godt og hurtigt på vores spørgsmål. De vinder på alle tre parametre, som er vigtige for os som en ny webshop. heraf hjælp til SEO, og indhold/tekstrettelser: 1. Først og fremmest har jeg modtaget rigtig gode tekster som er, unikke og sjove. 2. Vi fik materialet hurtigt efter bestilling af ordre. 3. Prisen er meget konkurrencedygtig og fair ift mange andre tilbud vi modtog af konkurrenter. Vi er i det hele taget yderst tilfredse, og vi kan til en hver tid anbefale PAPBJØRN til andre. Venlig hilsen HiDoggie.com

Jacob Albertsen // Ledertid Januar 2020

Google
PAPBJØRN har produceret en række pr-videoer samt stået for SoMe-indsatsen i Ledertid. Jeg har primært samarbejdet med Andreas Bjørn, som jeg oplever som en kreativ, grundig og effektfuld formidler. Det indhold han producerer løfter Ledertids budskaber til helt nye højder, og jeg kan på det varmeste anbefale ham som ekstern ift. at løfte både kommunikationen, de visuelle udtryk og indsatsen på sociale medier!

Carol Sannes December 2019

Google
En ren fornøjelse at arbejde med Kamilla fra PAPBJØRN. Topprofessionel, fantastisk service og med en unik evne til at sætte sig ind i kundens behov. Absolut varme anbefalinger herfra :)

Karsten Leed // Smartbake Bakery Group November 2019

Google
Vi nyder vores samarbejde med PAPBJØRN, hvor deres evne til at tilpasse sig, passer perfekt til vores forretning. Det giver altid positive resultater, hvor specielt timing og udtryk rammer plet. PAPBJØRN får vores bedste anbefalinger.

Mark Andersen // Admill November 2019

Google
Jeg har arbejdet sammen med Andreas fra PAPBJØRN ApS omkring produktion af 6 videoer til vores site findmaaltidskasse.dk. Først og fremmest er jeg rigtig glad for det færdige resultat som de har leveret. Jeg synes videoerne er blevet rigtig gode. Jeg har oplevet samarbejdet med PAPBJØRN som meget professionelt. Jeg kan kun give PAPBJØRN mine bedste anbefalinger.