fbpx

Online servicetjek

..kan gøre underværker for din virksomhed

Få et dedikeret marketingteam til at analysere din forretning og se, hvor og hvordan den bedst optimeres. Vi sætter fart på din vækst. Så din forretning griber alle mulighederne indenfor  digitalisering, salg og online marketing.

De tre bedste grunde til, at vi giver dig et servicetjek:

1.

Vi sætter fut i din online marketing

Vi trækker vejret igennem Facebook Business Manager, Instagram og Google Analytics og drømmer lidt for ofte om Mailchimp og nye vinkler til den næste mailkampagne.

Du får et par meget trænede og kompetente øjne til at tjekke din online forretning igennem.

2.

Din forretning bliver den sprødeste kiks i pakken

Hvordan trænger du igennem til nye kunder, samtidig med at du holder på dem, du har i forvejen?

En marketingplan er ikke kun noget, man lægger i starten. Den skal revideres og forbedres, så den hele tiden er konkurrencedygtig. Og det kan vi lynhurtigt hjælpe dig med.

3.

Få mest ud af dine marketingkroner

Det behøver ikke at være dyrt at få hjælp. Og penge investeret i områder udenfor ens egne kompetencer er endda ekstra godt givet ud.

Vi giver dig en liste, der ikke kun fortæller om de ting, du gerne vil opnå med din forretning. Den forklarer også, hvordan og hvornår de skal ske.

Et strategisk servicetjek kan gøre underværker for din virksomhed

Vi gætter på, at du er endt på denne side og læser med her, fordi du har rygende travlt. Du er måske alene eller I er få om at løse alle opgaver i virksomheden. Hvis det lyder bekendt, kan et par strategiske øjne udefra være guld værd for din virksomhed. Så fremtidige forretningsmuligheder ikke drukner i drift.

Vi tager først en snak med dig om dine mål for din forretning. Bagefter kigger vi på al din aktivitet online – dit brand, din hjemmeside, annoncering, SEO, sociale medier osv. Og til sidst får du en konkret plan med tiltag, der løfter din forretning. Tiltag, som vi eventuelt kan gøre for dig. Eller sammen med dig, hvis du gerne selv vil stå for dele af din online markedsføring.

Sådan gør vi

Indledende analyse

Vi snakker med dig om dine mål, analyserer på dine kundetyper og kortlægger deres behov.

Indledende måling 

Vi går i gang med vores 360 graders eftersyn af din markedsføring ved at kigge på nogle af dine eksisterende tal.

Tjek af platforme

Vi tjekker dit indhold og de platforme, du har valgt, efter i sømmene.  Mangler der noget, tilføjer vi det til planen.

To do tjekliste

Du får en tjekliste med konkrete forslag til, hvordan du får flere kvalificerede besøgende.

Vi er din samarbejdspartner på tekst, billede og video, hjemmeside og sociale medier.

Kontakt os

Nyhedsbrev

Få digitale godbidder direkte i indbakken med vores nyhedsbrev – skriv dig op her.


Vores kunder siger

PAPBJØRN ApS

Med kundens egne ord:

HiDoggie April 2020

Google
Vi har valgt PAPBJØRN udefra deres gode anmeldelse, og virkelig flotte hjemmeside som forklarer alt hvad de tilbyder. Udover det havde vi god kommunikation med Kamilla fra PAPBJØRN, som hjalp os med at optimere teksterne på vores hjemmeside. Hun svarede godt og hurtigt på vores spørgsmål. De vinder på alle tre parametre, som er vigtige for os som en ny webshop. heraf hjælp til SEO, og indhold/tekstrettelser: 1. Først og fremmest har jeg modtaget rigtig gode tekster som er, unikke og sjove. 2. Vi fik materialet hurtigt efter bestilling af ordre. 3. Prisen er meget konkurrencedygtig og fair ift mange andre tilbud vi modtog af konkurrenter. Vi er i det hele taget yderst tilfredse, og vi kan til en hver tid anbefale PAPBJØRN til andre. Venlig hilsen HiDoggie.com

Jacob Albertsen // Ledertid Januar 2020

Google
PAPBJØRN har produceret en række pr-videoer samt stået for SoMe-indsatsen i Ledertid. Jeg har primært samarbejdet med Andreas Bjørn, som jeg oplever som en kreativ, grundig og effektfuld formidler. Det indhold han producerer løfter Ledertids budskaber til helt nye højder, og jeg kan på det varmeste anbefale ham som ekstern ift. at løfte både kommunikationen, de visuelle udtryk og indsatsen på sociale medier!

Carol Sannes December 2019

Google
En ren fornøjelse at arbejde med Kamilla fra PAPBJØRN. Topprofessionel, fantastisk service og med en unik evne til at sætte sig ind i kundens behov. Absolut varme anbefalinger herfra :)

Karsten Leed // Smartbake Bakery Group November 2019

Google
Vi nyder vores samarbejde med PAPBJØRN, hvor deres evne til at tilpasse sig, passer perfekt til vores forretning. Det giver altid positive resultater, hvor specielt timing og udtryk rammer plet. PAPBJØRN får vores bedste anbefalinger.

Mark Andersen // Admill November 2019

Google
Jeg har arbejdet sammen med Andreas fra PAPBJØRN ApS omkring produktion af 6 videoer til vores site findmaaltidskasse.dk. Først og fremmest er jeg rigtig glad for det færdige resultat som de har leveret. Jeg synes videoerne er blevet rigtig gode. Jeg har oplevet samarbejdet med PAPBJØRN som meget professionelt. Jeg kan kun give PAPBJØRN mine bedste anbefalinger.