fbpx
Kompetencer
 

 

Analyse og overblik

Tænker lynhurtigt og langsigtet, og sætter sig grundigt ind i ethvert aspekt af en opgave for at sikre den bedst mulige kreative og budskabsmæssige løsning.

 

Handlekraftig marketing

Hos Kamilla er der stor resultatorientering tilstede. Hun er en arbejdsmæssig dynamo og har meget stor energi. En glimrende resultatskaber og en fremragende udvikler af nye ideer, produkter eller behov.

 

Kommunikativ enmandshær

Flere års erfaring i strategi, analyse, koncepter og online marketing, og en god forståelse for brandopbygning, trafik og kvalitetsindhold.

Scener fra karriere
CEO/partner
2019 –

Online marketing til mindre virksomheder

Marketingchef/cmo
2016 til 2018

Hele paletten indenfor online marketing for diverse tech startups

Tekstforfatter og pr-ansvarlig
2015 til 2016

Finde den perfekte kombination af ord, strategi og koncept for vidt forskellige kunder i reklamebranchen

Kandidat i virksomhedskommunikation
2012 til 2014

Varetage relevante erhvervsfunktioner indenfor virksomhedskommunikation på et strategisk og operationelt plan

Bachelor i engelsk og corporate communication
2009 til 2012

Planlægning af kommunikationsopgaver fra koncept til udførelse på nationalt og internationalt plan

Om Kamilla

Kamilla skriver tekster med relevans. Tekster, der inspirerer. Der udfordrer. Med et glimt i øjet eller kant. Og tekster optimeret til web. En ægte og alsidig ord-ekvilibrist, der kan skabe fantastisk indhold om alt lige fra køleskabsmagneter til avantgardekunst til miljøvenlige hårprodukter. 

Men det stopper ikke der. For hendes nok mest værdifulde kombination er at hun er idérig, umiddelbar og analytisk. Hun er den strategiske wiz kid, der sætter sig i målgruppens sted, spotter og fixer hullene og lægger de store forkromede, strategiske planer, så projekterne bliver sat i søen.

I arbejdsteamet er hun hende, der hopper ind i en høretelefonbobbel af hæslig musik, når teksterne skal have fuld hammer. Hende, der starter dagen med en iskaffe. Og hende der altid sørger for at slikskabet er fyldt op til de triste eftermiddagstimer. 

Om Andreas

Lad dig ikke narre af de chokoladebrune øjne eller det flammende fuldskæg. Bag Andreas’s yndefulde ydre gemmer der sig en vaskeægte digital karate kid.

Han tryller i programmer som Premiere Pro, Photoshop og Lightroom. Alt lige fra at peppe farven på hindbærret i din signaturret op til at styrke lyden i din video, så dine vindende argumenter rigtigt kan skære igennem.

Han er MAC-bruger, sikker i Adobe pakken og har dokumenteret sine evner på både print og web. Og så har han noget så nobelt som god gammeldags arbejdsmoral – han er kreativ, flittig, grundig, struktureret, superdedikeret og elsker at lære nyt.

I arbejdsteamet er han ham, der drikker mest kaffe. Ham, der kan ramme den højeste tone (rigtigt). Og ham der altid lige kan finde noget ekstra teknisk udstyr han står og mangler.

Kompetencer
 

 

Teknisk snilde

Har gennem mange års erfaring opnået en god teknisk grundforståelse og kan hurtigt sætte sig ind i nye systemer og tale med tekniske samarbejdspartnere uden at miste overblikket.

 

Gåpåmod

De færreste har retning, vilje og initiativ som Andreas. Hvis der er et problem, finder han en løsning på det.

 

Øje for detaljen

Andreas har øje for de små detaljer, der i sidste ende skaber det gode visuelle indtryk. Billedernes udtryk, kreative vinkler eller brug af lys. Hvis du er på jagt efter en stærkere visuel identitet er Andreas den rette mand at få med på holdet.

Scener fra karriere
CEO/partner
2019 –

Online marketing til mindre virksomheder

Selvstændig
2016 – 2019

Videoproduktion, grafisk arbejde, produktfotografi, content marketing osv.

Content manager
2017 til 2018

B2C kommunikation, email marketing, video produktion, hjemmesideudvikling, influencer marketing osv.

Kandidat i Informationsvidenskab & Kulturformidling
2013 til 2015

Fokus på nye måder at formidle information og kultur i interaktionen mellem mennesker og IT.

Bachelor i Musikvidenskab
2009 til 2012

Lydproduktion, æstetik og kommunikative virkemidler i lyd og film.

Vi er din samarbejdspartner på tekst, billede og video, hjemmeside og sociale medier.

Kontakt os

Telefon: 6077 6093
Mail: hej@papbjorn.dk

CVR: 4036 8442

ADRESSE:
Gersdorffsgade 8, 1.
8700 Horsens

Nyhedsbrev

Få digitale godbidder direkte i indbakken med vores nyhedsbrev – skriv dig op her.

Få digitale godbidder i vores nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om marketing direkte i din indbakke. Skriv dig op her ⬇️

Du er næsten i mål... tjek din mail for at bekræfte tilmeldingen.


Vores kunder siger

PAPBJØRN ApS

Med kundens egne ord:

HiDoggie April 2020

Google
Vi har valgt PAPBJØRN udefra deres gode anmeldelse, og virkelig flotte hjemmeside som forklarer alt hvad de tilbyder. Udover det havde vi god kommunikation med Kamilla fra PAPBJØRN, som hjalp os med at optimere teksterne på vores hjemmeside. Hun svarede godt og hurtigt på vores spørgsmål. De vinder på alle tre parametre, som er vigtige for os som en ny webshop. heraf hjælp til SEO, og indhold/tekstrettelser: 1. Først og fremmest har jeg modtaget rigtig gode tekster som er, unikke og sjove. 2. Vi fik materialet hurtigt efter bestilling af ordre. 3. Prisen er meget konkurrencedygtig og fair ift mange andre tilbud vi modtog af konkurrenter. Vi er i det hele taget yderst tilfredse, og vi kan til en hver tid anbefale PAPBJØRN til andre. Venlig hilsen HiDoggie.com

Jacob Albertsen // Ledertid Januar 2020

Google
PAPBJØRN har produceret en række pr-videoer samt stået for SoMe-indsatsen i Ledertid. Jeg har primært samarbejdet med Andreas Bjørn, som jeg oplever som en kreativ, grundig og effektfuld formidler. Det indhold han producerer løfter Ledertids budskaber til helt nye højder, og jeg kan på det varmeste anbefale ham som ekstern ift. at løfte både kommunikationen, de visuelle udtryk og indsatsen på sociale medier!

Carol Sannes December 2019

Google
En ren fornøjelse at arbejde med Kamilla fra PAPBJØRN. Topprofessionel, fantastisk service og med en unik evne til at sætte sig ind i kundens behov. Absolut varme anbefalinger herfra :)

Karsten Leed // Smartbake Bakery Group November 2019

Google
Vi nyder vores samarbejde med PAPBJØRN, hvor deres evne til at tilpasse sig, passer perfekt til vores forretning. Det giver altid positive resultater, hvor specielt timing og udtryk rammer plet. PAPBJØRN får vores bedste anbefalinger.

Mark Andersen // Admill November 2019

Google
Jeg har arbejdet sammen med Andreas fra PAPBJØRN ApS omkring produktion af 6 videoer til vores site findmaaltidskasse.dk. Først og fremmest er jeg rigtig glad for det færdige resultat som de har leveret. Jeg synes videoerne er blevet rigtig gode. Jeg har oplevet samarbejdet med PAPBJØRN som meget professionelt. Jeg kan kun give PAPBJØRN mine bedste anbefalinger.