fbpx

Fremtidens hjemmesider

En succesfuld hjemmeside er afgørende for din synlighed

Dine besøgende søger efter dig og din hjemmeside, fordi de har en opgave, der skal løses. De leder måske efter et bestemt produkt, en leverandør, et bookingsystem eller måske dine åbningstider.

I bund og grund søger de svar på spørgsmål, når de besøger din hjemmeside. Og hvis hjemmesiden ikke kan hjælpe dem med at løse den opgave, fejler den. Det er derfor, at din hjemmeside er noget af det mest afgørende for din online synlighed.

De tre bedste grunde til, at vi laver hjemmeside for dig:

1.

Vi hjælper dig før, under og efter

Vi er oprigtigt interesserede i, at du får en hjemmeside, du kan bruge til noget. Hvis noget går galt, ringer du bare. Vi vil gerne tale med dig.

Der findes ikke noget værre end at bruge to timer i et supportforum og stadig ikke få løst sit problem. Det kommer aldrig til at ske med Papbjørn.

2.

Du får mere for dit budget

Vi bygger din hjemmeside i WordPress og Divi.

Du får en unik hjemmeside tilpasset din målgruppe og forretning – men uden at dit budget bliver brugt på et lag af kodning, som ingen alligevel kan se.
Så er der mere tid til design, indhold og markedsføring.

3.

Vi laver alt det hårde arbejde

Du har bygget en forretning op på at gøre det, du er god til. Og det samme har vi. Hvis du gerne vil slippe for marketing, så kan du roligt overdrage den del til to kompetente marketingnørder (os).

Læn dig tilbage og glæd dig til at se, hvad en optimeret hjemmeside kan gøre for din forretning.

Få hjælp til indholdet

En af de største udfordringer med en ny hjemmeside er al indholdet. For tekstproduktion er en større opgave end man lige tror, og billede- og videomateriale kan være dyrt at producere selv.

Vi afstemmer med dig, hvad du har behov for og planlægger produktionen af indholdet, så din nye hjemmeside kan blive flyveklar med helt opdateret indhold.

Vi kan tage billeder af din virksomhed eller lave en præsentationsvideo, så du hurtigt kan præsentere virksomheden overfor nye besøgende.

PAPBJØRN er ude og optage præsentationsvideo for en kunde

Sådan gør vi

Analyse og strategi

Vi snakker med dig om dine mål med siden, analyserer på dine kundetyper og kortlægger deres behov.

Design og indhold

Vi laver alt indhold til din side –  tekster, billeder illustrationer, videoer m.m  – og viser designet i et mock-up.  

Udvikling og lancering

Vi gør hjemmesiden sikker, klar til google med SEO, så du får flere kvalificerede besøgende.

Måling og optimering

Vi installerer Google Analytics, så du får et indblik i dine besøgende og rapporterer de første resultater til dig.

%

af din hjemmeside førstehåndsindtryk baseres på designet

%

vil forlade en hjemmeside, hvis de synes designet er dårligt

HVILKEN OPGAVE SKAL DIN HJEMMESIDE LØSE?

Frisør Jakob Vejs fik ny hjemmeside

Hjemmesiden skal afspejle din forretnings brand.  Og i visse tilfælde også din personlighed. For Frisør Jakob Vejs, der er selvstændig frisør, er person og brand uadskillige.

Hjemmesiden udgør i hans tilfælde en særlig vigtig rolle, da bookingsystemet typisk er trinnet før kunderne besøger hans butik. Derfor var målet at lave en hjemmeside, hvor Jakobs farverige personlighed kunne komme til udtryk og skabe et simpelt overblik over ydelser, priser, åbningstider og tidsbestilling.

Det gjorde vi:

  • Nye fotografier, der afspejler Jakobs virksomhed og brand
  • Splinterny hjemmeside i opdateret design
  • Fokus på bookingsystemet og nem adgang hertil via knapper
  • Responsivt design, der også fungerer på mobil
  • Søgemaskineoptimering
  • Opsætning af Google Analytics, Tag Manager, Facebook pixel og andre tracking- og optimeringsværktøjer

GAMMEL HJEMMESIDE

NY HJEMMESIDE

Jeg har set effekten af PAPBJØRNs arbejde gennem det sidste års tid og er ovenud tilfreds. Først og fremmest taler de et sprog, man kan forstå, hvilket gør, at jeg også føler, jeg er en del af det. Så er det lækkert design og gennemført over hele linjen, og de er supergode til at skabe overblik. De fungerer som min forlængede arm. Og sidst, men ikke mindst, er Andreas og Kamilla søde og rare mennesker.

- Frisør Jakob Vejs

Læs hvordan Jakob Vejs nye hjemmeside, koblet med en målrettet SoMe-indsats, har medført mere trafik og flere kunder i butikken lige her.

Vi er din samarbejdspartner på tekst, billede og video, hjemmeside og sociale medier.

Kontakt os

Nyhedsbrev

Få digitale godbidder direkte i indbakken med vores nyhedsbrev – skriv dig op her.

Vores kunder siger

PAPBJØRN ApS

Med kundens egne ord:

HiDoggie April 2020

Google
Vi har valgt PAPBJØRN udefra deres gode anmeldelse, og virkelig flotte hjemmeside som forklarer alt hvad de tilbyder. Udover det havde vi god kommunikation med Kamilla fra PAPBJØRN, som hjalp os med at optimere teksterne på vores hjemmeside. Hun svarede godt og hurtigt på vores spørgsmål. De vinder på alle tre parametre, som er vigtige for os som en ny webshop. heraf hjælp til SEO, og indhold/tekstrettelser: 1. Først og fremmest har jeg modtaget rigtig gode tekster som er, unikke og sjove. 2. Vi fik materialet hurtigt efter bestilling af ordre. 3. Prisen er meget konkurrencedygtig og fair ift mange andre tilbud vi modtog af konkurrenter. Vi er i det hele taget yderst tilfredse, og vi kan til en hver tid anbefale PAPBJØRN til andre. Venlig hilsen HiDoggie.com

Jacob Albertsen // Ledertid Januar 2020

Google
PAPBJØRN har produceret en række pr-videoer samt stået for SoMe-indsatsen i Ledertid. Jeg har primært samarbejdet med Andreas Bjørn, som jeg oplever som en kreativ, grundig og effektfuld formidler. Det indhold han producerer løfter Ledertids budskaber til helt nye højder, og jeg kan på det varmeste anbefale ham som ekstern ift. at løfte både kommunikationen, de visuelle udtryk og indsatsen på sociale medier!

Carol Sannes December 2019

Google
En ren fornøjelse at arbejde med Kamilla fra PAPBJØRN. Topprofessionel, fantastisk service og med en unik evne til at sætte sig ind i kundens behov. Absolut varme anbefalinger herfra :)

Karsten Leed // Smartbake Bakery Group November 2019

Google
Vi nyder vores samarbejde med PAPBJØRN, hvor deres evne til at tilpasse sig, passer perfekt til vores forretning. Det giver altid positive resultater, hvor specielt timing og udtryk rammer plet. PAPBJØRN får vores bedste anbefalinger.

Mark Andersen // Admill November 2019

Google
Jeg har arbejdet sammen med Andreas fra PAPBJØRN ApS omkring produktion af 6 videoer til vores site findmaaltidskasse.dk. Først og fremmest er jeg rigtig glad for det færdige resultat som de har leveret. Jeg synes videoerne er blevet rigtig gode. Jeg har oplevet samarbejdet med PAPBJØRN som meget professionelt. Jeg kan kun give PAPBJØRN mine bedste anbefalinger.